Yeni TERCİH DÖNEMİ-2025 BAŞLADI !

Neden BAİBÜ Gıda Mühendisliği? Tercih döneminde aday arkadaşlarımız için hazırladığımız videoyu izle...

Yeni MÜDE Seminerleri Başlıyor!

Mühendislik Deneyimi Eğitimi (MÜDE 7+1) kapsamında bir dönemini farklı iş yerlerinde geçiren öğrenci...

Yeni Bitkisel Yağ Sektörü Semineri!

29 Nisan 2025 tarihinde 13:00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Besler AR-GE Merkezi Müdürü Sayın F....

Yeni PROJE VE TEZ YAZMA EĞİTİMİ-2025

Gıda mühendisliği bölümü olarak 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştireceğimiz&...

MÜHENDİSLİK DENEYİMİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI (MÜDE) ÖĞRENCİLERİMİZİN SEMİNER SUNUMLARI

Bölümümüzde Mühendislik Deneyimi Eğitimi ve Uygulamaları (MÜDE) eğitimine giden 17 öğrencimiz eğitim...

GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2024-2025 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Gıda Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Törenimiz 23 Mayıs 2025 tarihinde Ü...

MEZUNLAR DERNEĞİ PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Üniversitemiz Mezunlar Derneği tarafından 17 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilen pilav günü etkinl...

İZZET BAYSAL ŞÜKRAN GÜNLERİ STAND ÇALIŞMASI

36. sı düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günlerinde Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gıda Topluluğu olarak s...