Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Prof. Dr. Ali BAYRAK (Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kurucu Dekanı, Gıda Mühendisliği Bölümü Kurucu Bölüm Başkanı) 2003-2006 Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü (Emekli Öğretim Üyesi) |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Prof. Dr. İlbilge SALDAMLI (Merhume) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı 2007-2009 Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Prof. Dr. Hamdi Barbaros ÖZER 2009-2012 Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Dr. Öğr. Üyesi Hülya YAMAN 2006-2014 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YAMAN 2009-2015 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Dr. Öğr. Üyesi Aydın ERGE 2012-2016 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Prof. Dr. Mustafa KIRALAN 2011-2018 Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Arş. Gör. Dr. Halise Gül AKILLIOĞLU 2008-2010; 2018 University of Copenhagen, Department of Food Science, Denmark |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Dr. Öğr. Üyesi Şule KESKİN 2011-2019 Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Doç. Dr. Sibel UZUNER 2008;2018-2021 İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Doç. Dr. İlyas ATALAR 2018-2021 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü |
Unvan Ad Soyad Görev Süresi Geçtiği Kurum |
Prof. Dr. Gülsün AKDEMİR EVRENDİLEK 2007-2023 Kurumumuzdan emekli olmuştur. |