Yeni Bitkisel Yağ Sektörü Semineri!

29 Nisan 2025 tarihinde 13:00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Besler AR-GE Merkezi Müdürü Sayın F....

Yeni PROJE VE TEZ YAZMA EĞİTİMİ-2025

Gıda mühendisliği bölümü olarak 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştireceğimiz&...

Önemli TÜBİTAK BİDEB 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ (2024/1)

TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024/1 Dönemi pr...

Yeni Türkiye 15. Gıda Kongresi

Türkiye 15. Gıda Kongresi Türkiye 15. Gıda Kongresi, 8-...

PROJE VE TEZ YAZMA EĞİTİMİ TAMAMLANDI!

Bölümümüzde 5-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında “Proje ve Tez Yazma Eğitimi” düzenlenmiştir. Eğitim, B...

ERASMUS EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA İŞLETME ZİYARETİ

Erasmus Eğitim Alma hareketliliği kapsamında University of Life Sciences in Lublin’den öğretim üyele...

GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMASI DERSİNDE SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bölümümüzde verilen Gönüllülük Çalışması dersi kapsamında öğrencilerimiz, gerçekleştirdikleri etkinl...

BİTKİSEL YAĞ SEKTÖRÜ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

BAİBÜ Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gıda Topluluğu olarak gerçekleştirdiğimiz "Bitkisel Yağlar ve Yağ ...