• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte İdari Birimler
      • Hakkında
      • Misyon&Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Toplumsal Katkı Süreçleri
      • Araştırma Olanakları (AR-GE)
        • Laboratuvarlar
        • Araştırma Merkezleri
        • Uluslararası İş Birlikleri
        • Teknoloji Transfer Ofisi
      • Fakülte Fotoğrafları
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bölümler
      • Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
      • Çevre Mühendisliği Bölümü
      • Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
      • Endüstri Mühendisliği Bölümü
      • Gıda Mühendisliği Bölümü
      • İnşaat Mühendisliği Bölümü
      • Kimya Mühendisliği Bölümü
      • Makine Mühendisliği Bölümü
    • Formlar
      • Öğrenci Formları
      • Personel Formları
      • Genel Formlar
    • Öğrenciler
      • Akademik Takvim
      • Ders Programları
      • Müfredatlar
      • Eğitim Kataloğu
      • Yönetmelikler ve Yönergeler
      • Ders İçerikleri
      • Uygulamalı Mühendislik Eğitimi
      • Staj
      • Yaz Okulu
      • Yatay Geçiş
      • Azami Öğrenim
      • Öğrenci Toplulukları
      • Erasmus
      • Mezunlar
      • Sınav Uygulama Kuralları
    • Kalite
      • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Politikası
      • Birim Kalite Komisyonu-ABİKAK/İBİKAK
      • Paydaşlar
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Şemaları
      • Kalite Formları
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Organizasyon Şeması - Kalite
      • Kurullar/Komisyonlar ve Çalışma Grupları
      • İş Takvimi
      • Kurumsal Değerlendirme
      • Öz-Akran Değerlendirmeleri
      • Öz-Değerlendirme Ekipleri
      • İç Paydaşlar
      • Dış Paydaşlar
      • Kalite Youtube Kanalı
      • Faaliyet Raporları
      • Stratejik Plan
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Anketler
      • Akreditasyon
      • Kalite Yönetim Sistemi
      • İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası
      • Kalite El Kitabı
    • İletişim
    • S.S.S.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte İdari Birimler
    • Hakkında
    • Misyon&Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Toplumsal Katkı Süreçleri
    • Araştırma Olanakları (AR-GE)
      • Laboratuvarlar
      • Araştırma Merkezleri
      • Uluslararası İş Birlikleri
      • Teknoloji Transfer Ofisi
    • Fakülte Fotoğrafları
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Bölümler
    • Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
    • Çevre Mühendisliği Bölümü
    • Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
    • Endüstri Mühendisliği Bölümü
    • Gıda Mühendisliği Bölümü
    • İnşaat Mühendisliği Bölümü
    • Kimya Mühendisliği Bölümü
    • Makine Mühendisliği Bölümü
  • Formlar
    • Öğrenci Formları
    • Personel Formları
    • Genel Formlar
  • Öğrenciler
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Müfredatlar
    • Eğitim Kataloğu
    • Yönetmelikler ve Yönergeler
    • Ders İçerikleri
    • Uygulamalı Mühendislik Eğitimi
    • Staj
    • Yaz Okulu
    • Yatay Geçiş
    • Azami Öğrenim
    • Öğrenci Toplulukları
    • Erasmus
    • Mezunlar
    • Sınav Uygulama Kuralları
  • Kalite
    • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
    • Kalite Politikası
    • Birim Kalite Komisyonu-ABİKAK/İBİKAK
    • Paydaşlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • İş Akış Şemaları
    • Kalite Formları
    • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Organizasyon Şeması - Kalite
    • Kurullar/Komisyonlar ve Çalışma Grupları
    • İş Takvimi
    • Kurumsal Değerlendirme
    • Öz-Akran Değerlendirmeleri
    • Öz-Değerlendirme Ekipleri
    • İç Paydaşlar
    • Dış Paydaşlar
    • Kalite Youtube Kanalı
    • Faaliyet Raporları
    • Stratejik Plan
    • Birim İç Değerlendirme Raporları
    • Anketler
    • Akreditasyon
    • Kalite Yönetim Sistemi
    • İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası
    • Kalite El Kitabı
  • İletişim
  • S.S.S.
  • Ana Sayfa
  • Hakkında
    • Genel Bilgi
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Kurulu
    • Komisyonlar
    • Bölüm Tanıtımı
  • Personel
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Bölümümüze Emek Vermiş Öğretim Elemanları
  • Araştırma
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Patentler
    • Laboratuvarlar
  • Lisans Eğitimi
    • Ders İçerikleri ve Müfredatları
    • Ders Programı
    • Sınav Programı
    • Formlar ve Dilekçeler
    • Mevzuatlar
    • Öğrenci Toplulukları
    • Faydalı Bağlantılar
    • Bilgi ve Belge Talepleri
    • Sıkça Sorulan Sorular
    • Bitirme Tezi
  • Lisansüstü Eğitimi
    • Ders İçerikleri ve Müfredatları
    • Seminerler
    • Lisansüstü Tezler
    • Mevzuat
    • Doktora Bursiyerlerimiz
    • Aktif Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimiz
  • Uygulamalı Eğitim (MÜDE)
    • MÜDE Hakkında
    • Protokol İmzalanan Firmalar
    • Öğrencilerimizin Gözünden MÜDE
  • Staj
    • Staj Duyuruları
    • Staj Komisyonu
    • Staj Yönetmeliği
    • Staj Yol Haritası
    • Staj Formları
  • Kalite ve Akreditasyon
    • Kalite Süreçleri
    • Akreditasyon
    • Anketler
  • İletişim

BOLÇİ Teknik Gezi

14 Mayıs 2024 Salı

Gıda Topluluğu olarak bölüm öğrencilerimiz ile birlikte 14.05.2024 tarihinde BOLÇİ Çikolata Fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdik.
Çikolata üretimi hakkında teorik bilgiler edindikten sonra üretim alanını görerek gezimizi tamamladık. Ü
retim hakkında tecrübelerini bizden esirgemeyen Kalite Kontrol ve Kalite Sağlama Şefi Sayın Burcu KOÇ AYHAN'a çok teşekkür ederiz.

İletişim

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

Telefon : +90 374 253 46 40
Faks : +90 374 253 45 58
E-Posta : muhendislik@ibu.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı