ERASMUS KONUK ÖĞRETİM ÜYELERİ SUNUMLARI

25 Mayıs 2022 Çarşamba

Erasmus kapsamında, Letonya Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Üniversitesi (Latvia University of Life Sciences and Technologies) Gıda Teknolojisi Bölümü’nden Prof. Dr. Inga Ciprovica ve Doç. Dr. Sandra Muizniece-Brasava bölümümüzde sunumlarını gerçekleştirmiştir.

Etkinlik, 25.05.2022 tarihinde Fakültemiz Konferans salonunda bölüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Konuk öğretim üyelerinden Dr. Ciprovica “Whey processing - challenges and sustainability”; Dr. Muizniece-Brasava ise “Innovations and trends in food packaging based on the Food and Beverage Packaging Summit (Belgium) and the IPACKIMA (Italy)” başlıklı sunumlarını ve bilgilerini bizlerle paylaşmıştır.