TÜBİTAK’TAN ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJESİNE DESTEK

01 Mayıs 2022 Pazar

Bölümümüz 4. sınıf öğrencileri İlayda ÖNAL ve Tuğçe KARAKAŞ’ın Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR danışmanlığında yürüttükleri Bitirme Tezi Dersi kapsamında hazırladıkları “Bakteriyofaj Uygulaması ile Salmonella Typhimurium Gelişiminin Model Gıda Ortamında Engellenmesi” adlı bu proje TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 1919B012109439 numaralı başvuru ile destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar; projeye verdiği destek için TÜBİTAK’a, proje çalışmalarına katkı sağlayan Doç. Dr. Esra ACAR SOYKUT’a ve Doktora Öğrencisi Şeyma Betül ENCU’ya teşekkür ederiz.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı